Alternativt bingospel ikväll

February 1, 2015 Posted in Nyheter by No Comments

Hej Allihopa

Ny månad nya tag, och förhoppningsvis mycket bingospelande och härliga vinster. Februari är månaden då vi har sportlov, och här nere i söder är det vecka 8 som gäller. Jag tillsammans med ungarna ska åka ner till Bad Gastein för lite härlig skidåkning ska bli riktigt najs.  Men innan dess tänkte jag berätta för er att ikväll är det SuperBowl så det blir med andra ord en uppesittare kväll i natt. Tro det eller ej men jag hittade ett ovanligt sammanträffande mellan mitt favoritspel Bingo och Superbowl. Det är nämligen så att Jimmy Fallon la upp bilder på bingo brickor på sin fejsbok sida idag som alla hans fans kan printa ut. Ett väldigt underhållande spel för alla fans.

Istället för brickor med nummer på så har han bytt ut dessa till olika situationer tex: tonight show live commercial, celeb in crowd, crowd chants etc etc. Och han förselår att varje gång du ser  något av detta hända kryssa för och ta tex en drink. Mer om detta alternativa bingospel kan du läsa om här

Lika kul blir det inte för mig, eftersom jag kommer antagligen sitta helt ensam i natt och se spelet… några heta bingoerbjudanden är där heller inte eftersom måndagsklubben hos Bertil drar igång på Måndag.