Insättningar och uttag

När man spelar online för riktiga pengar så måste man använda sig utav sig av en betalningsmetod som fungerar på nätet. Detta gäller både för insättningar och uttag.  Idag finns det hundratals olika betallösningar på nätet som förenklar processenn för di som spelklient.  I denna artikel kommer vi att gå igenom de vanligaste betalningsmetoderna som används i Sverige.

För att enkelt ta reda på vad man kan betala med så behöver du verkligen inte kontakta supporten. Oftast räcker det med att du tittar längst ner på sajten och du kommer genast att känna igen loggorna. Se denna bild för att ta reda på vad jag menar:

Denna bild är tagen från Maria.com.

mariabetal

 

Här ser vi klart och tydligt vilka betalningsmetoder Maria.com tillhandahåller sina kunder. Eftersom jag spelar en hel del så känner jag igen de flesta. Men som ni ser så fungerar VISA och Mastercard alldeles utmärkt att göra en insättningsmetod. När det gäller uttag av dina vinster så brukar spelbolagen ha som policy att betala till samma konto som du gjorde insättningen med. Naturligtvis finns det alltid undantag, och skulle du behöva göra en ändring så är det bara att kontakta supporten men det kan vara lite tidskrävande då det oftast medföljer lite pappersarebete från din sida.

Alternativa betalninsgmetoder

Tidigare nämnde vi Visa och Mastercard, men som sagt det finns många fler alternativ. Två av de ledande bolagen som tillahandahåller online betaltjänster är Neteller och Skrill. Man kan fråga sig varför dessa bolag är bättre och det är precis vad jag kommer att gå igenom nu.

Varför ska man använda en e-plånbok?

Skrill t.ex,som  tidigare gick under namnet  Moneybookers, är en sk. e-wallet eller på svenska e-plånbok. Skrill finns som betalningsmetod på hundratals spelsajter i Sverige och är ett säkert val för den som letar efter just deras tjänster.  Eftersom Skrill är en e-plånbok så måste du göra en överföring av pengar till ditt Skrill konto för att du ska kunna använda det. Precis som Paypal. Att upprätta ett konto är gratis och både betalningar och uttag görs ytterst smidigt med hjälp av din emailadress som du registrerarde ett konto med. Precis som med Paypal så tillkommer det avgifter när du skickar pengar till ettt annat konto. Så jag rekommenderar att du läser på användarvillkoren för att få full koll på deras avgifter.

En annan stor fördel med att använda sig utav en e-plånbok är att du kan betala med olika valutor. Alla spelsajter har olika valutavillkor, och då är det definitivt en fördel att enkelt kunna betala i den summa som bingosajten kräver.

Min favorit e-plånbok är PayPal, men tyärr finns det inte många spelsajter på nätet som erbjuder Payapal men om ni har ett Paypal konto så kan ni börja spela på 888 bingo.