Bingo i Mars

March 29, 2015 Posted in Nyheter by No Comments

Ja Mars månad var ingen höjdare när det gäller erbjudande för oss bingo entusiaster. Så vad händer förutom bonusar och spel.

Jo tidigare i Mars kunde vi läsa om att  Bingo Rimer ägde domänen bingo.se en gång i tiden. För oss som sysslar med internet så kan jag berätta för er att det är en domän som många av oss skulle vilja ha.  Till aftonbladet berättade han att tjänade en hel del på domänen när han sålde den bingobolloch hade väldigt kul för pengarna i Las Vegas. Hade han väntat med att sälja den till dag så kan jag garantera att han hade fått mycket mer för domänen. Så för er som vill tjäna lite extra pengar på nätet, då kan jag rekommendera domänhandel. Har man tur så kan man tjäna stora summor på att sälja sällsynta domäner.

Det är alltid lika kul när det rapporteras om nya bingo initiativ i vårt avlånga land. Förra veckan kunde vi läsa i Skånskan  om Löberöds bingoverksamhet.  Verksamheten drogs igång för att dra in pengar till klubbkassan, vilket är positivt. Man har ju läst en massa artiklr om att online bingo sakta men säkert tagit död på bingohallarna. Men tydligen så är det fortfarande populärt speciellt hos den äldre generationen.