Lite nytt

May 4, 2015 Posted in Uncategorized by No Comments

Nu när Valborg är över och våren äntligen har anlänt så tänkte jag ge er lite bingotips och erbjudanden som nu delas ut på de sajter jag recenserat.

Betsson Bingo – Just nu har Betsson uppdaterat sitt veckoschema, och det är fullspäckat med erbjudanden och nöjen. Glöm inte gratis bingon, som spelas ett par gånger mellan 17.00 till 18.00 så håll utkik.

MamaMia Bingo med Arne  Weise i spetsen kör just nu en riktigt bra bingokampanj. När du gör en första insättning som ny kund får du 50 kr i bingobonus samt 100 freespins på starburst.

Spelar du idag (Måndag) på Bertil Bingo så kan du ta del av deras Måndags bonus. Den består av hela 600 kr. Läs mer här.

Som ni ser så vilar spelsajterna nästan aldrig, och vad är bättre än lite bingospel en tråkig Måndag efter en lång fin helg bakom oss. Förutom allt detta så var det länge sedan jag såg ett nytt bingorum lanseras i Sverige, så om ni har tips på ett bingorrum, som ny tycker om och vill rekommendera, skicka då in en länk till mig så tar jag gärna en titt på det.  Det var allt för denna gång, ha en trevlig vecka.