Monday Blues

March 9, 2015 Posted in Nyheter by No Comments

Ja då var det ny vecka med nya friska tag. Alltid lika svårt att komma tillbaka till jobbet efter en riktigt go helg. Man lär väl aldrig riktigt vänja sig vid Måndagar. Varje Måndag får jag även veckans bingoerbjudande  på mejlen och oftast är där alltid en liten överraskning för oss som har det lite extra svårt att rulla igång veckan.

Bertil Bingo drar i gång måndagen med gratis bingo mellan 9.00 och 9.30. Tyvärr har jag nästan aldrig möjligheten att ta del av detta erbjudande eftersom jag måste jobba. Så om någon på Bertil läser detta så hade jag önskat att dom ändrat tiderna till kväll i stället för morgon. Nästa attraktiva erbjudande från Bertil levereras kl. 17.00 till 18.00. Även denna kampanj ligger tidsmässigt inte särskilt bra för mig. Barnen ska ha mat, och läxhjälp brukar behövas.

Det är först senare under veckan då erbjudandena blir mer flexibla.

Tex.

Tisdag 10/03 – Bertils Billiga Tisdag
“1 kr bingo” hela dagen.
09:00 – 09:30 & 22:00 – 23:00: Gratisbingo

Tills dess får jag hoppas att ni får en riktigt bra vecka