Populära Spel

Som vi tidigare berättat så finns det en hel del olika bingovarianter. Varje bingo sajt har sina speciella spel. Så för att göra lite ordning så gör vi en sammanfattning av bingospelen och var du kan spela dessa spel.

Hos Betsson Bingo har dom verkligen gjort ett bra jobb med massor av spel och priser.

1. GratisBingo – spela gratis 2 ggr om dagen, och öka chansen att vinna priser. Läs mer på deras hemsida.

2. ReseBingo - Vad vore inte en härlig solsemester så här års? Hos Betsson kan du spela ReseBingo. Destinationerna byts ut en gång i månanden. Naturligtvis är resorna för 2.

bingbetsson

Bertil Bingo har också en välarbetad spelkatlog med både intressanta och underhållande bingospel. Dessa är våra favoriter:
1. 1kr Bingo – Är Bertils billigaste spel. Här kostar varje bricka endast 1kr! Det som gör att just detta spel har hamnat på favoritlistan är för att den har en jackpott, som i skrivande stund ligger på 10 000kr.

2. Britten – bingospelet med brittiska inslag. Kolla mer på Bertils hemsida för att se hur du kan vinna jackpotten som har sitt startvärde på 5000kr.

bertil1200kr_468x60

William Hill med sin proffsiga bingosektion, erbjuder mycket bingospel. Ganska svårt är det att välja 2 favoritspel men vi rekommenderar:

1. Öres Bingo - Brickorna blir bara billigare och billigare. Kolla in billiga hörnan, här betalar du endast 10 öre brickan, billigare än så kan det inte bli.

2. Topprummet – grymt 90-bollars bingospel, där massvis av spelare samlas och tävlar om priser med värde upp till 40 000 kr.

willhill

Vi kommer att fylla på med spel i denna artikel, så håll utkik!