Ladbrokes Bingo

Betyg: 3/5
JA Testad av Bingo.com.se
Spela Nu
200kr på din första insättning
Ladbrokes Bingo Fakta
Insättningsmetoder Mastercard, Paypal, Ukash, Visa
Kundservice Chatt, email, telefon
Plattform Virtue Fusion
Reload Bonus JA

Ladbrokes bingosajt kom igång 2004 men varumärket Ladbrokes har en lång och gedigen historia som började med betting i England i slutet av 1800-talet. Nu är det dock viktigt att poängtera att Ladbrokes bingo är väldigt modern och att man år 2014 uppdaterade bingorummet för att göra det ännu bättre. Resultatet är en bingosajt där du finner de allra flesta varianterna av bingo och där du kan spela på svenska i gott sällskap av bingofantaster från världens alla hörn.

ladbrokes1 ladbrokes2

Varför spela hos Ladbrokes bingo

Den som väl börjar spela bingo med Ladbrokes blir med största sannolikhet en lojal spelare för det här är ett bingorum som har så mycket att erbjuda. Man behöver liksom ingen annan spelsajt vare sig för bingospel eller för andra typer av spel på nätet. Sajten bjuder på ständiga bingokampanjer och spännande spel att delta i. Här kan man se att det dyker upp flera nyheter under en och samma dag och inte bara spritt ut över veckan eller månaden som annars är standard hos många andra bingosajter.

Bingo bonus och erbjudanden

När du blir medlem hos Ladbrokes och väljer att spela bingo så kommer du att få en välkomstbonus på 200 kronor så snart som du har köpt bingobrickor för 100 kronor. Till detta kommer en bonus på 100 kronor som du kan använda på spelautomater. Listan med bingokampanjer hos Ladbrokes är lång och du kan dra nytta av speciella weekenderbjudanden såväl som godbitar till lunch. Ta en titt på det som ges just nu och se till att du är medlem så att du kan få ut mer av din bingoupplevelse online.

Bingo spel

Det är svårt att finna ett bingospel som inte finns hos Ladbrokes. Här kan du köpa bingobrickor till spel med 75, 80 eller 90 bollar. Dessutom så finns det unika specialspel där det kan tillkomma progressiva jackpottar och annat som höjer spänningen markant. Ladbrokes har ett smart bingoschema där du genast ser vad som är på gång, hur mycket varje spel kostar att delta i och vad du kan vinna.

Andra spel

Ladbrokes bingo är en del av en gigantisk spelportal där du finner allt från casinospel till sportsbetting. I själva bingorummet så kommer du även att finna spelautomater där du kan samla poäng att förgylla bingoupplevelsen med. För många så är Ladbrokes allt som behövs för god spelunderhållning på nätet och glöm inte bort att du kan testa det mesta helt gratis innan du börjar satsa på riktigt.

Betalningsmetoder

För att sätta in pengar så använder du den betalningsmetod som passar dig allra bäst. Du kan skicka och ta emot pengar med smidiga metoder som PayPal, kreditkort, banköverföringar och så går det bra att använda sig av förbetalda kort som Ukash för maximal säkerhet.

Kundservice

Om du har frågor så kan du finna de flesta svaren direkt på Ladbrokes hemsida men det går också bra att ringa, chatta eller att skicka email. Kundsupporten ges på svenska och den är öppen via ett gratis telefonnummer mellan 8.00 och 24.00 varje dag.

Vår spelupplevelse (omdöme)

När man spelar bingo hos Ladbrokes så glömmer man snabbt att man sitter ensam framför sin dator eller med en mobiltelefon. Spelen är gjorda för att ge maximal spänning och en mycket lättsam spelupplevelse. Det är helt enkelt lätt, säkert, och väldigt kul att spela bingo med Ladbrokes!

Spela Nu hos Ladbrokes Bingo