Lyckobingo

Betyg: 3.5/5
Testad av Bingo.com.se
Spela Nu
50kr gratis vid registrering
Lyckobingo Fakta
Insättningsmetoder Neteller, Paypal, Skrill, Ukash, Visa
Kundservice email, telefon
Plattform Parlay Entertainment

En mycket populär bingosajt är LyckoBingo som lanserades år 2007 men som sedan dess har genomgått flera viktiga uppdateringar. Idag så är det här en sajt som erbjuder helgjuten bingo på nätet där du som svensk spelare kan känna dig precis som hemma med bingospel på svenska. Spelutbudet är varierat och förutom bingospel i olika format så finner du även casinospel på samma sajt. Nya spelare belönas med välkomstbonus, och återkommande spelare har nya bingokampanjer att se fram emot.

Varför spela hos LyckoBingo?

LyckoBingo erbjuder en bra kombination av enkel och snabb bingo och fina erbjudanden och vinster. Det blir helt enkelt spännande att spela på denna bingosajt och när du vinner så behöver du inte betala någon vinstskatt. LyckoBingo har också lyckats med att skapa en social sajt där man lätt kan lära känna andra spelare via chattfunktionen. Spelen är rättvisa och tydliga och många gånger så kan man köpa brickor väldigt billigt eller rentav få dem helt gratis.

Bingo bonus och erbjudanden

Det finns gott om bonusar och erbjudanden hos LyckoBingo men det är bra att veta att det här rör sig om färskvara. Du blir aldrig uttråkad när du spelar bingo online med LyckoBingo eftersom det hela tiden är något nytt på gång. Förutom smarta insättningsbonusar som ger dig mer att spela med så kan du se fram emot lite mer innovativa kampanjer där priserna kan bestå av saker som biobesök.

Bingo spel

Sedan juni år 2010 så är LyckoBingo en sajt med många förbättringar. Det finns flera olika bingorum vilket ger en god variation av spel. Du kan ge dig på bingo med 75 bollar i svenskt format eller testa brittisk bingo med 90 bollar. Brickornas priser varierar och det händer att du kan få brickor till så låga priser som 10 öre per bricka. Vinster varierar och beror på spelets struktur men det råder verkligen ingen brist på vinster i storformat.

Andra spel

Om du vill ta en liten paus från bingon så kan du satsa på slots eller videopoker. Sajten har laddats med coola minispel som passar perfekt då man kanske har en liten stund över mellan olika bingoomgångar. Alla spel hos LyckoBingo håller väldigt hög standard vad gäller grafik, animationer och ljudeffekter vilket är ett stort plus.

Betalningsmetoder

Hos LyckoBingo så kan du göra insättningar, och uttag, med betalningsmetoder som kreditkort, PayPal, Ukash, Skrill och Neteller. Transaktioner är säkra och beroende på den metod som du väljer så kan du komma igång med spelen riktigt snabbt.

Kundservice

Det är lättast att kommunicera med LyckoBingo via email men man kan också ringa på ett 020-nummer och det är helt gratis. Supporten är trevlig och hjälpsam och det finns också en live chatt som gör det möjligt att få svar riktigt snabbt.

Vår spelupplevelse (omdöme)

LyckoBingo är en sajt som man snabbt kommer igång med och där det känns säkert och kul att spela. Spelutbudet är varierat och det är bra att det finns olika priser på brickor så att man kan börja lugnt och sakta med lite billigare spel innan man ger sig på större satsningar

Spela Nu hos Lyckobingo

Leave a Comment