MamaMia Bingo

Betyg: 4/5
Testad av Bingo.com.se
Spela Nu
50 kr gratis vid registrering
Mama Mia Bingo Fakta
Mjukvara NYX Interactive bingo
Insättningsmetoder Mastercard, Payson, Visa
Kundservice email, telefon
Bonuskod Ingen Bonuskod

Den som saknar Arne Weise som jul värd hos SVT kan sluta deppa. Julafton, och alla andra dagar, bjuder på Arne Weise och världens bästa bingospel hos MamaMia bingo! MamaMia är också bingorummet som har blivit mycket populärt tack vare den årliga bingoresan till Gran Canaria där man kombinerar skön semesterstämning med spännande bingospel. Om du är ute efter väl varierad bingo online med lukrativa bonusar och fina vinster så är det här en bingosajt som du inte bör missa.

mammamia1 mammamia3

Varför spela hos MamaMia Bingo

MamaMia är en bingosajt som ägs av Bonnier Gaming Malta Ltd och som har sin spellicens från Malta. Det betyder i praktiken att du som svensk spelare inte behöver betala skatt på dina vinster vilket givetvis är en stor fördel för när man spelar bingo online så kan pengarna lätt trilla in. Viktigare än de pengar som man vinner är förstås underhållningen och den är grundmurad hos MamaMia. Du finner en stor variation av spel, och supporten samt det bingo community som finns på plats gör att du alltid upplever en stor trygghet och att du snabbt får svar på eventuella frågor.

Bingo bonus och erbjudanden

När du gör din första insättning hos MamaMia så erbjuds du genast en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor. Till detta kommer 100 gratis snurr på en populär spelautomat och du får 50 kronor i bingopeng som du kan lägga på valfria bingobrickor. Nu är det viktigt att inse att MamaMias bingobonusar inte är statiska. Bingosajten erbjuder kampanjer för specifika dagar och perioder så att du som bingospelare alltid har något nytt att se fram emot.

Bingo spel

MamaMias bingoutbud passar väl både för den som just kommit igång med bingo online och för den som är luttrad bingospelare. Här finner du 75-bollsbingo, 90-bollsbingo och mönsterbingo. Det finns många olika varianter av bingospel så att du kan välja om du vill köpa riktigt billiga bingobrickor, hur många brickor du vill spela med samtidigt, och om du eventuellt vill spela direkt med Arne Weise i kändisbingon. Spelen är mycket lätta att komma igång med och de har en struktur som gör att du alltid förstår hur du ska satsa.

Andra spel

MamaMia erbjuder även casinospel och då främst slots. Det här passar bra då du kanske väntar på att en viss bingoturnering ska dra igång och känner för att testa lyckan. Med Netents underbara spelautomater så får du slots med 3D grafik, coola animationer och stora vinster.

Betalningsmetoder

För att sätta in pengar på ditt spelkonto så kan du använda dig av vanliga kreditkort, Neteller, Click2Pay eller Payson. Via Payson så får du ju även tillgång till flera svenska banker. Det är säkert att skicka pengar till och från spelkontot tack vare SSL-kryptering och VeriSign.

Kundservice

Du når supporten med email eller genom att ringa på ett gratis 020-nummer. Telefonsupporten är öppen på vardagar mellan 09.00-00.00, mellan 13.00–00.00 på lördagar och mellan 13.00–21.00 på söndagar. MamaMias kundtjänst är hjälpsam och effektiv.

Vår spelupplevelse (omdöme)

Hos MamaMia så har man kul i ett format som känns trivsamt och inbjudande. Det här är en säker sajt där du spelar bingo online på svenska och där du kan lära känna andra spelare från Sverige och andra länder. Vi tycker att det här är en sajt som har lyckats med att skapa en riktigt god bingokänsla online.

Spela Nu hos Mama Mia Bingo

Leave a Comment