Svenska Spel Bingo

Betyg: 2/5
Testad av Bingo.com.se
Spela Nu
Svenskaspel Fakta
Insättningsmetoder Mastercard, Visa
Plattform NYX Interactive
Bonuskod Ingen

När man först besöker Svenska Spel bingo online så kan det vara lite svårt att orientera sig. Den här bingosajten ser nämligen inte ut som alla andra bingosidor på nätet och man har satsat på en mycket informativ profil där du genast ser vad som är på gång just nu. Om du är ute efter säker bingo där du kommer att ingå i ett varmt och trevligt bingo-community på nätet så är Svenskaspels sajt ett bra val. Kom också ihåg att en stor del av Svenska Spels inkomster går till svenskt föreningsliv och ungdomsidrott så det här är du med och stöder då du satsar på bingo online med Svenska Spel.

svenskaspel1 svenskaspel2

Varför spela hos Svenska Spel bingo

Svenska Spel live bingo är enkel att komma igång med och det drar hela tiden igång nya multispel där du kan möta andra spelare samtidigt som du alltid kan välja ett solospel där du ensam väntar på att få rätt nummer så att du kan ropa Bingo! Svenska Spel bingo är till för den som vill ha spel på svenska och som dessutom tycker att det är trevligt med kontakt med andra spelare. Svenska Spel anordnar till exempel unika resor där den som vinner speciella kampanjer får ge sig av på äventyr med andra som älskar att spela bingo online.

Bingo bonus och erbjudanden

Som medlem hos Svenska Spel så kommer du att bjudas på bonusar men det gäller att hålla koll på det som erbjuds just nu. Det behöver inte vara så att varje kampanj är till för spel. Ibland så erbjuder Svenska Spel bingo rabatter för andra områden som film, och det här kan vara roligt som omväxling

Bingo spel

Du kan välja mellan mönsterbingo, klassisk bingo och variantbingo. Det går att spela i multispel mot andra spelare där potten kommer att betalas ut till den som får bingo först. I solospelen så kommer storleken på vinsten att påverkas av den satsning som du gör så om du satsar mer så kan du vinna mer. Svenska Spel bingo har även nybörjarbingo för dig som är helt ny på spelet. I den här varianten så kommer du att kunna få hjälp av chattvärdarna.

Andra spel

Förutom bingospel så kommer du att finna andra Svenska Spel erbjudanden på samma sajt. Du kan till exempel skrapa skraplotter eller välja att satsa på Keno. Här finns även Lotto, Stryktipset och en pokeravdelning så man kan helt klart sysselsätta sig med annat än bingo då man känner för det.

Betalningsmetoder

För att börja satsa på bingo hos Svenska Spel så måste du göra en överföring av pengar. Det här kan du göra med vanliga bankkort och kreditkort såväl som med din internetbank eller med bankgiro. Svenska Spel samarbetar med Nordea, SEB, Handelsbanken och med Swedbank.

Kundservice

Kundtjänsten är alltid öppen och för att få svar på dina frågor så kan du ringa, skicka ett email eller leta efter svar i de forum som erbjuds via spelsajten. Supporten ges förstås på svenska och den är trevlig att ha och göra med.

Vår spelupplevelse (omdöme)

Svenska Spel är en säker spelsajt som erbjuder roliga bingospel med fina priser. Det känns dock som att man behöver jobba lite med att skapa mer bingorumskänsla. Även om det finns en tydlig satsning på det sociala genom unika kampanjer och vinster så är sajtens layout inte helt på samma nivå som andra säkra och bra bingosajter av samma kaliber.

Spela Nu hos Svenskaspel